Jaguar и Land Rover с първи самостоятелен автомобилен комплекс у нас

0
2146

Днес в ранния следобед, Мото-Пфое откри първия у нас нов комплекс за луксозните марки Jaguar и Land Rover. Модерният и ексклузивен център за мобилност е изграден изцяло по стандартите на британските производители. Новото дилърство на Jaguar и Land Rover се намира на ключовия транспортен възел, в близост до „детелината“ на Ботевградско шосе, където Северната скоростна тангента се влива в Околовръстен път в посока ж.к. „Младост“. Това е най-високотехнологичният и модерен проект осъществяван досега за двете премиум автомобилни марки в България и в същото време – най-луксозния и функционален сред останалите комплекси, които компанията Мото-Пфое е изграждала някога.

Оборудването в новия дом на Jaguar и Land Rover предлага: продажба на нови и употребявани автомобили от марките, бързо и качествено след продажбено обслужване, резервни части, консумативи и аксесоари, застрахователни услуги, оценка, изкупуване и абонамент и гъвкави финансови пакети за всяко клиентско предизвикателство.

За клиентите са подготвени множество нови услуги, сред които специални цени за покупка от същото дилърство, както и специалната програма на JLR за селектирани употребявани автомобили, наречена Approved.

Комплексът е с разгърната застроена площ от общо 6000 м2, шоурумът е около 1000 м2, сервизът и резервните части са на площ от 1400 м2. Има паркинг за 140 коли, клиентски зони за конфигуриране на автомобили, за отдих и избор на аксесоари.

„Новата къща“ на Jaguar Land Rover в столицата има за цел да постави собствениците на британските марки в сърцето на бизнеса, чрез подходяща среда, отговаряща по функционалност, удобство и лукс на качеството, заради което те избират автомобилите си.

С внимание към всеки детайл за почти всички елементи

Материалите, които се използват са от утвърдени доставчици на глобално ниво– вътрешните и външните рекламни и указателни табели, пилони и фирмени знаци (Visotec), настилките, мебелите (Principle Global, с местен подизпълнител в лицето на Булдекор) и екраните с продуктово съдържание (Inner Workings Europe). Сервизът е с мебели и цялостно оборудване от Далко Моторс и Euromarket.

Клиентите на марките Jaguar и Land Rover ще се радват на ексклузивността, майсторството и най-високото качество при изпълнението и ще оценят свръхмодерните технологии, които са видими навсякъде в комплекса.

Новият център е един от най-модерните в Източна Европа и е еталон за красивия и неподражаем британски дизайн и стил от най-висока класа. Проектиран да отговори на предизвикателствата от бъдещето на автомобилната индустрия, центърът още от сега е оборудван със супер мощни зарядни станции, готови за изцяло електрическите модели на марките.

До края на 2018 г. инвестиционните планове на Мото-Пфое включват разкриване на още два нови комплекса на британските марки. „От днес започва нашата революция в представянето на премиум моделите в портфолиото на компанията. До края на тази година ще има още два комплекса на Jaguar Land Rover по модела на този в София – един във Варна и друг в Пловдив”, каза по време на пресконференцията Димо Николов, Управител на Мото-Пфое груп.

Специално за откриването на новия комплекс, у нас пристигнаха г-н Марко Сантучи – Изп. директор на импортьорската структура за европейския регион на Jaguar и Land Rover, г-н Такаши Ямана – Гл.изп. директор на Sumitomo Corporation в Европа, г-н Хироши Кубо – Директор продажба на автомобили и маркетинг в Дивизия 1 на Sumitomo Corporation в Япония, г-н Томохиро Йонеяма – Генерален мениджър на бизнес подразделение транспортни и строителни системи Sumitomo Corporation в Европа и г-н Яцек Горски – Технически директор за европейския регион на Jaguar и Land Rover. В официалната пресконференция участие взе и г-н Ивайло Панев, кмет на район Кремиковци.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име