Конна база Wild Horse, с. Батуля

0
30404

През последните години, у нас все по-голяма популярност набират конния спорт и туризъм. и затова, ако сте любител на дивата природа и конете и конния туризъм, то ние от Wild Horse  ще Ви помогнем да се докоснете до красотата на вековната Стара планина. Ще Ви накараме да почувствате богатата душевност на българина, наследник на многовековна конна традиция на предците си.

Едно от преимуществата в Wild Horse е неговото уникално местоположение на 40 км от гр. Софи. Нашата конна база разполага с 8 коня за езда. Конете са от различни породи, изключително спокойни и подходящи както за начинаещи, така и за напреднали ездачи.

Какво предлагаме

  • конна езда за начинаещи
  • групи за конен туризъм – еднодневни и двудневни маршрути
  • организиране на фирмени тиймбилдинги
  • детски рождени дни и партита 

Ловна резиденция ТЪРСАВА се намира в Западна Стара планина. Разположена е в подножието на връх Мургаш до река Батулийска на територия от около 5 000 хектара. Включва две езера, подходящи за риболов, които са на разположение на почиващите по всяко едно време. В района при естествени условия се развъждат благороден елен, лопатар, сърна и дива свиня, които са предмет на ловен туризъм. Сградата е построена през периода 1979-1980 г. като ловна резиденция на Тодор Живков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име