ККС КАЛОЯН 92 и конна база АРБАНАСИ, Велико Търново

0
36906

При нас желаещите децата и учащите, които искат да се занимават с конен спорт яздят безплатно

Казва, собственикът и основател на клуба и конната база – Михаил Костов. „Безплатният достъп до ездата, туристическата насоченост на клуба и работата със спортното училище във Велико Търново. За мен това е бъдещето, което е свързано с децата.“, казва самият Костов, който е създал десетки шампиони и е оставил сърцето и живота си в коневъдството и конния спорт.

Спортния комплекс в село Арбанаси, е на 4 км от Велико Търново и предлага огромен ресурс за спортна и любителска езда: плацове, манежи, крос-кънтри трасета, падоци, конюшни, амуничници, съблекални, кът за отмора, просторно заведение за хранене, терени за всички видове конна езда, паркинг. През базата годишно преминават над 120 деца, които активно яздят, това са подрастващи от спортното училище във Велико, и приходящи за тренировки от различни села и градове. Традиционно и целогодишно екипа работи с деца от различни ваканционни селища от цялата страна чрез различни зимни, пролетни и летни лагери. Като през цялото време клуба активно участва със свои състезатели в национални и международни турнири. Клуб „Калоян 92“ е многогодишен първенец по брой състезатели и завоювани родни и международни титли от всички класически дисциплини. Клубът домакинства редица местни, национални и международни турнири.

  • *Базата годишно отглежда около 100 коня за спорт, туризъм и търговия и е търсено място за покупка на качествени животни с гарантирано качество.
  • *Базата има общо 110 боксове и полубоксове. Предлага се и пансион за коне.
  • *Базата отдава под наем обучени коне за различни спортни и светски мероприятия , както и коне – актьори за филмови продукции ( работа с каскадьорски групи).
  • *Базата предлага лицензиран транспорт на коне в България и чужбина.
  • *Клубът работи с утвърдени програми и методи за обучения с наши доказани треньори и експерти от чужбина.

Част от успеха на клуба е, че се спазва дисциплина, режим, и всички деца, състезатели и треньори участват с труд в дейностите по отглеждането на конете, поддръжката на конюшни, терени и въобще в живота на базата.

Всички влюбени в конете и конния спорт са добре дошли !

www.kaloyan92.com

0893 310 798 , 0897 962 083

Екипът на базата извършва транспорт на коне в България и чужбина, предоставят  се и боксове под наем, пансион.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име