Конна база „Здравец”, с. Скравена

0
34551

Езда приключения хармония

Прекрасната конна база се разпростира в съседство със сгушения в планината манастир „Св. Николай Летни“, който бди над село Скравена и е един от стоте национални обекта на България. Екипът от професионални треньори на базата посреща, както начинаещи, така и напреднали в конната езда.

  

Организират се детски лагери и школи, от един до тридневни конни преходи. Времето за разходка с коне е според желанието и възможностите на ездачите. Гостите могат да избират сред многообразието от атракциони: фото лов, терапия с коне и езда, стрелба с прабългарски рефлексен лък, тенис на маса, билярд и др. Базата разполага с къща за гости и басейн.

  

Базата организира следните активности:

  • Детски спортен лагер с езда- незабравимо лятно приключение!                                                                                                         

Вълшебно място, което осигурява езда, настроение с музика и танци, игри, организирани от аниматори и много атрактивни преживявания сред природата. В продължение на седмица, малчуганите ще получат уникалната възможност ежедневно да яздят и да се грижат за любимите коне. Ще усетят свободата и хармонията от общуването с тях по метода Natural Horsemanship.

  • Обучение на коне и ездачи

За разлика от традиционните методи, при които се използват сила и доминиране, обучението в базата е ориентирано към запознаване с психологията на коня и постигане на партньорство и уважение между ездач и кон. Добрият лидер не се нуждае от сила. Философията Natural Horsemanship означава изграждане на правилно взаимоотношение, на комуникация и разбиране, които са ключът към сърцето на коня. Обучението се извършва на планинска пътека Extreme Trail Park.

  • Екскурзия/ Спортен ден за ученици до конна база „Здравец”

Езда, стрелба с лък, „хора – джаги” и още много активности на открито, ръководени от нашите аниматори. Игрите са разнообразни, съобразени с възрастта и възможностите на децата.

  • На кон да се върнеш по пътеките на времето

Посещават се исторически забележителности и манастири. Нощува се в ловни стопанства, хижи, а при желание- до лагерния огън край някоя река.

  • Тиймбилдинг

„Езда, природа и забавление”  е разработена от нас за ефективен тиймбилдинг програма сред природата, в която са включени активности, свързани с ездата.

Конна база „Здравец” се намира съвсем близо до София, само на 40 мин. по магистрала „Хемус”, общ. Ботевград, с. Скравена- до манастира „Св. Николай”.

Контакти:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име