Успешният екип – Пламен Радославов и Касай

0
4478

Един от призьорите на Световната купа в Божурище в изпитанието за млади коне – Пламен Радославов, в интервю за бургаската медия burgascity.com, разказва за успехите и голямото бъдеще на неговия партньор в конкур ипика – кон Касай.

Пламен е един от добре познатите на публиката състезатели по прескачане на препятствия от клуб по конен спорт „Кан Крум” – Бургас. С кон Касай те успяха да вземат първото място в изпитанието за млади коне на Световната купа в Божурище – успех, който следва участието им на Световната купа в Атина. Там Пламен и Касай спечелиха последователно трето, първо и второ място в дните от надпреварата. Победата на Гран При паркура също можеше да е тяхна, но уви, няколко секунди застанаха между тандема и първото място.

6-годишният Касай е определян, като един от най-надеждните коне у нас. Той е собственост на ККС „Кан Крум“ от ранна 6-месечна възраст, когато е бил закупен от Германия.

Убедете се лично в качествата на Касай и уменията на Пламен, като ги наблюдавате на състезанието по прескачане на спортна база „Студенец” в Плевен (14-15 юли) и на конна база „Фригопан” в Пловдив (3-5 август). След тези си изяви тандемът ще се подготвя за „Купа Бургас” 2018, която е предвидена за датите 11-12 август в морския град.

Интервю с Пламен Радославов за burgascity.com може да видите тук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име