Обучение без граници

0
2376

Вчера, 19 юни, FEI обяви пускането на FEI Campus – безплатна онлайн платформа за обучение предназначена за всеки любител на конете и конния спорт.

Очаква се проектът да се превърне в виртуална отправна точка за милиони фенове по света, както и за професионални спортисти и служители на международната федерация.

Съдържанието на курсовете e създадени от конни специалисти и e насоченo към всички, дори и тези, които се интересуват от тренинг и организация на конюшня, както и обучителни програми, ветеринарни съвети, поведение на коня и сертифициране на съдии.

Една от основните цели на платформата е да се намалят разходите за обучение на настоящи и бъдещи служители на FEI по целия Свят.

„Кампуса на FEI е крайъгълния камък в конния спорт” казва президента на FEI Ингмар Де Вос. „Свързваме се с хиляди фенове, споделяйки безценно съдържание относно спорта и хобито, които всички обичаме. Фокусирали сме се върху това да направим запомнящо се, хващащо вниманието съдържание, което е лесно за достъп за международното ни конно общество, което винаги е в движение.”

Достъп до платформата може да намерите нa: https://campus.fei.org

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име