6-ти епизод на предаването „Конете на България“ с 6 уникални теми

0
1718

Вечерта на Еньовден, (24 юни)  в познатият вече час (21:00 ) след силата на билките, връхлетя и  енергията от конете. Ефира на Агро тв поднесе букет от конски теми и конни дисциплини.

Цялото предаване, може да видите тук:  Конете на България

Шанс накуп да проследите с репортажи и коментари  от първите официални стартове в дисциплините прескачане на препятствия и надпрепускане с двуколки. Бърз информационен и образователен момент е анкетата „ От къде идва думата запрежчик и какво означава ?“, както и да научите повече за дисциплината, която се провежда само с коне от Рисиста порода.

Възможност да надникнете в дисциплината издръжливост и развъждането на коне от породата Чистокръвен Арабски кон и да чуете какво споделя състезателя в дисциплината и развъдчик на породата  – Йордан Иванов.
Истински венец за Еньовден  е материала  с който, екипа на предаването наднича в света на каменоделеца – художник Венци Петров от кюстендилското село Лозно. Графиките му с коне, кратките му иносказки поднесени със сатира и мъдрост ще ви поднесе един по-различен поглед към света през погледа и битието на твореца.

Последвайте предаването „Конете на България“ и в Instagram, както възможността да си направите   абонамент в специализирания YouTube канал – HMBG (Horse Media BG)

Гледайте и повторения на предаването: Четврътък 12:00 ч и Неделя 22:00 ч  по Агро Тв.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име