Трайън посреща Световните конни игри през 2018

0
1721

Световните игри FEI Worl d Equestrian Games™ 2018 ще се проведат в Международния конен център в град Трайън, Северна Каролина от 10 до 23 Септември идната година.

Първоначалните дати за събитието, 12-26 август, бяха променени, тъй като учени смятат, че метеорологичните условия и времето в региона през септември ще са по-подходящи за конете. „Много се радваме на избора на Трайън за домакин на игрите. Екипът, подготвящ това световно събитие даде впечатляваща заявка за успешното им провеждане. Мястото е забележително и има идеални условия за провеждането на всяка една от 8-те ни дисциплини” – каза президентът на ФЕИ Ингмар де Вос.

Конният център в Трайън се разгръща на площ от 647 хектара. Разполага с 1 200 постоянни конюшни, 12 осветени арени с потенциал за 12 000 души и още 1 500 ВИП гости, покрит манеж с капацитет от 5 000 места и първокласен терен за всестранна езда и впрягове. Този огромен конен град е заобиколен от терен за ендюрънс, както и луксозна леглова база за спортисти, зрители и гости на събитието.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име