Ръчно приготвени лакомства и торти за коне от Happy horse treats

0
1827
Надин Василева

Брандът Happy horse treats е създаден само преди година, но вече има стотици последователи. През 2021г. дългогодишната състезателка по прескачане на препятствия Надин Василева съчетава ограмната си любов към конете и страстта си към кулинарията, и създава единствената работилница за ръчно приготвени лакомства и торти за коне в България – Happy horse treats. Първоначално ентусиазираната Надин стартира, като пуска на пазара един вид лакомства, но в различни форми – от ягода, ананас, банан до лакомства приличащи на ябълка и морков, до специални селекции за Хелоуин, включващи тикви и духове.

Колкото повече време се минава, толкова повече идеи се раждат. За миналата година една от най-успешните колекции е именно Коледната, където се достига до над 300 бр. заявки за лакомства от клиенти. Към момента освен изброените, вече са налични и лакомства във формата на Еднорог, Специални двойни сърца, Морска колекция, както и кутии с Мини донъти, идващи с вкус на банан и канела и различна подбрана украса.

За любимите коне Happy horse treats предлагат и опаковъчни и подаръчни кутии с напълно нов вид лакомства – крекери, идващи в три различни вкуса – ябълка и канела, морков и корнфлейкс, цвекло и слънчогледови семки, като много скоро се очакват и нови вкусове. Не на последно място са и специалните, персонални торти за коне, които се изготвят по уникален начин за всеки един клиент.

Освен различният надпис върху торта, всеки може да поръча образа на своя кон, изрисуван и оформен по най-прекрасния начин. От Happy horse treats дават безкомпромисна гаранция относно всеки продукт използан в рецептите за приготвяне на лакомсвата. Всяка една рецепта е внимателно проверена и тествана преди да се пусне на пазара, а продуктите от които се приготвят са напълно натурални.

В нито една рецепта не се добавят стабилизатори, а в повечето артикули не се добавя дори захар, като така лакомствата сепревръщат в здравословни комплименти за всеки тип кон. Основните съставки на кулинарните произведения за коне са плодове и зеленчуци като: ябълка, морков, цвекло, банан и сезонни плодове.

Също така се добавят овесени ядки, овесено брашно, слънчогледови ядки, слънчогледово олио, меласа и др. Глазурата се изготвя от захарна смес и ядлива боя. Продуктите преминават през термична обработка, като това спомага за оформянето им, както и за по-дълъг период на консумация.
Последния хит сред предложенията на Happy horse treats , подсказан от клиенти са питки за погача на бебе кончета. Рецептата е създадена след прецизни проучвания, какво е подходящо за подрастващите кончета, така че да носят наслада и здраве на новородените четириноги с гриви.

Happy horse treats е партньор с My horse Box, като и двете фирми вярват, че заедно ще стигнат по-бързо и по-надалеч, по пътя на успеха и мечтите. И ако още не сте зарадвали вашият кон с най-уникалните и вкусни лакомства, то е време да го направите, като разгледате кулинарните шедьоври на Facebook страничката им и Instagram или да се свържете директно с техния създател – Надин Василева (0882 701 883).

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име