Ново попълнение в управлението на БФКС

0
1918
Петър Чолаков

Петър Чолаков е новото име, като зам. председател на БФКС наравно с д-р Крум Рашков. Това става ясно от информация на сайта Sportal, седмица след като се е провело Отчетно – изборно общо събрание на Българска федерация по конен спорт, на което беше избран състава на новия Управителен съвет. Чолаков всъщност е добре познато име в конните среди и човек на когото ще се разчита за нова визия на федерацията. Общото събрание, което се е провело на 25.05.2021 год, в Пловдив излъчи и състава на новия УС с председател Тодор Гергов , зам. председатели д-р Крум Рашков и Петър Чолаков и членове: Ивелин Вълев, Станислав Райков,Теодор Миронов, Иван Стойчев, Димана Колева, д-р Георги Димитров, Андрей Гочев, доц. Юри Вълев, Веселина Соколова, Христо Найденов, Михаил Костов, Димитър Ангелчев и Стоица Аргилашки.
Тепърва предстои да се насрочи следващо събрание на което да се избере генерален секретар на БФКС. Досега на този пост бе Теодор Шейтанов, който поднесе впечатляващ отчетен доклад за свършеното от БФКС през последните 4 години на събранието в града на тепетата. Запознати с конния спорт смятат, че за сега няма друга кандидатура и друга алтернатива за поста освет тази на Шейтанов.
Към днешна дата в обектива на събитията от календара на БФКС е предстоящото състезание в Атина този уикенд ( 5-6.06 ) по прескачане на препятствия – Световна купа CSIO3*-W-NC EEF RQ], CSI1*, CSIYH1*, CSIOCh, където България ще се представи с 23 състезатели.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име