VOZZi предлага нова услуга за помощ на пътя в България

0
788

На специална пресконференция в зала „Пирин” на столичния „Интер Експо Център” се състоя и официалното представяне на VOZZi – иновативен персонален асистент под формата на мобилно приложение, който решава проблеми при аварии и произшествия, когато сте на път, при това без значение дали имате застраховка, с кое превозно средство сте в момента и дали шофирате или само се возите. Според управляващият директор на компанията VOZZi за България – Атанас Ангелов, обичайно камионът за оказване на помощ пристига до 1 час.

Различните пакети, предлагани от VOZZi, са свързани с данните на човек, а не на автомобил, и осигуряват връзка с пътна помощ, покриване на разходи за ремонт, хотел, превоз и други.

Базовият пакет е с цена 60 лева и е само за България, като срещу тази сума в рамките на година абонатът може да ползва едно извозване на повреден автомобил до дома или избран сервиз, без ограничение на пробега, едно репатриране до 60 км и два ремонта на кола на пътя.

Следващият пакет струва 168 лева и предлага гамата от услуги за цялата територия на Европа, като част от него е покриване на 200 евро за ремонт на автомобил и две нощувки в хотел за всички пътници в колата.

Най-пълният пакет струва 276 лева, като освен в Европа, клиентът получава пътна помощ и всички услуги в азиатската част на Турция, а стойността за ремонт в сервиз е 400 евро. Допълнително предимство е осигуряването на автомобил под наем. При проблем на пътя, свързването с най-близкия екип за пътна помощ до автомобила става през приложение за мобилен телефон.

Платформата VOZZi е създадена през 2016 година в Сърбия, но вече работи в Гърция, Румъния, Австрия, а от седмица стартира едновременно в България и Румъния. Основната разлика от други подобни услуги е, че тя върви с водача, а не с колата. Всеки с абонамент за някой от трите пакета, можа да поиска пътна помощ и за автомобил, в който е пътник. Към момента VOZZi покрива цялата територия на Европа и азиатската част на Турция.

Всеки посетител на Автомобилен салон София 2022, който продължава до неделя 12 юни, може да получи от щанда на фирмата в зала 5 на изложбения комплекс „Интер Експо Център” едномесечен безплатен абонамент за базовия пакет.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име