Сменяме конната каравана с туристическа. Махаме покрива и отиваме на море с VW T-Roc Cabriolet 

0
1952

Проектиран за европейския пазар, компактният кабриолет SUV на VW със или без покрив тегли прикачен товар до 1500 кг и е в готовност да ви отведе, както на поредното конно състезание така и до мястото за вашата лятна почивка.  Кросоувър моделът предлага висока позиция на седалките, богата гама от функции и възможности за дигитални и онлайн услуги, озвучителна система BeatsAudio™ с мощност 400 W и ходова част, чието оптимално съчетание от комфорт и динамика превръща всяко пътуване в ненадминато удоволствие. Пъргавото управление на T-Roc Cabriolet се усеща особено по изпълнени със завои отсечки. Сгъваемият мек покрив може бързо да се отваря  и затваря в движение със скорост до 30 км/ч чрез електрохидравличен механизъм, който дава възможност за напълно автоматично отваряне и затваряне, съответно девет и единайсет секунди.

T-Roc Cabriolet като универсален модел и доставчик на витамин D

С емоционален дизайн и простор за четирима модела е лек и бърз с изцяло дигитално управление на функциите. По желание могат да се поръчат блок на контролните прибори с цифрови показания Digital Cockpit и инфотейнмънт система Discover Media. Модерните инфотейнмънт системи и услугите на Volkswagen We осигуряват постоянна онлайн връзка на автомобила с глобалната мрежа и заобикалящата го среда, подобряват навигацията и развлеченията на борда.

Две нива на оборудване – Style и R-Line за по спортни натури. И два TSI двигателя. 1.0 TSI е с максимална мощност от 85 кВт/115 к.с., а 1.5 TSI предлага 110 кВт/150 к.с. и може да се поръча в комбинация с DSG трансмисия. И двете версии използват предно предаване. Останалите подробности в цефри са:  T-Roc Cabriolet 1.5 TSI, 110 кВт / разход на гориво (NEDC) градско 7.0 – 6.4, извънградско 5.1 – 4.9 / комбиниран 5.7 – 5.6 в л/100 км .

На добър път с вятър в косите и слънчево настроение.

Снимки: Volkswagen

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име