RANGE ROVER за Коледа предпремиерно у нас

0
1077

Около месец след бляскавата си световна премиера, изцяло новият Range Rover се показа  предпремиерно в България на специално събитие за медиите в изложбения център на марката в столицата. От официалният вносител Мото-Пфое обявиха, че вече има 40 клиенти капарирали новият Range Rover въпреки, че не са го виждали на живо и очакват доставките с нетърпение.  Първите бройки ще пристигнат през пролетта на 2022 г.

Петото поколение на „Император“- а стъпва на пазара с увеличена двигателна гама, в това число зареждаеми (PHEV) хибридни модификации с 510 и 440 конски сили и свободен пробег в чист електрически режим до 100 километра. Благодарение на системата за оптимално потегляне от място, версията Twin Turbo V8 с 530 конски сили на флагманския SUV е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди.

Автомобилът е наличен за поръчка в две версии на купето- Standard с изпълнение на интериора с пет седалки и LWB (Long Wheelbase) със седем, както и нива на оборудване SE, HSE и Autobiography.

През първата си година пазарно присъствие, новият Range Rover ще може да бъде поръчан и в специалната версия First Edition, която е разработена на базата на топ-нивото Autobiography, но идва с уникални надграждащи елементи, в това число Sunset Gold Satin екстериорно цветово изпълнение.

Освен впечатляващия външен вид за изисканият комфорт и в купето, типично по императорски се грижат редица модерни и иновативни технологии, като например активно потискане на шума в купето, високогорители в подглавниците за осигуряване на тихи лични зони за пътниците в купето,  интуитивен гласов контрол с естествени команди, което позволява на клиентите да управляват всички функции за информационно-развлекателни услуги. Комфортът на пътниците в салона е подобрен от функцията за професионално пречистване на въздуха в купето, с модерна технология за намаляване на алергените и отстраняване на патогените, за да спомогне за значително намаляване на бактерии и вируси както и за филтриране на  фините прахови частици.

фото: Ивелин Солаков

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име