Hertz Аутотехника разлюля София с блестящо лятно парти

0
2531

За трета поредна година водещата лизингова и рент-а-кар компания у нас Hertz Аутотехника благодари по забележителен начин на своите клиенти и партньори, с традиционно лятно Thank you парти. Събитието се организира за всички корпоративни клиенти и техните служители, които управляват автомобили на Hertz Аутотехника. Водеща на вечерта бе очарователната Ива Екимова, а градуса на настроението през цялото време поддържаше Графа, редувайки се с други звезди на сцената.

„Бихме искали да благодарим на всички, че за трета поредна година празнуваме нашето партньорство! Щастливи сме, че именно вие сте нашите клиенти – водещите компании на България. Ние от Hertz смело може да заявим, че сме тук, за да ви отведем там, където пожелаете, затова мечтайте смело, изискавайте от нас, ние сме тук, за да отговорим на Вашите очаквания. Hertz е повече от рент-а-кар и лизинг услуга, Hertz е доверие, градено с години, опит и неуморен труд. Hertz е бенч марк и гаранция за качество на предлаганата услуга!“ Tака приветства гостите на събитието  Елена Калабакова – маркетинг мениджър на Hertz Аутотехника.

Не по-малко вълнуващо бе и сърцатото приветствено слово на Любомир Орачев, финансов мениджър на Hertz Аутотехника, който също изрази дълбоката си  признателност към всички лоялни  клиенти и партньори на фирмата. Орачев отбеляза, че традиционното парти не е само за мениджърския състав, а преди всичко за потребителите на услугата, които имат преки впечатления и контакт с Hertz.

През тази година Аутотехника  стана част от глобално стратегическо споразумение с Alphabet, компания която присъства в 28 страни по света и е една от най-големите международни лизингови компании с контролиран автопарк от около 700 000 автомобила.

Фирмата успешно затвърди позицията си на водещ доставчик на услуги по рент-а-кар и оперативен лизинг, като към края на годината компанията ще контролира автопарк от близо 3000 автомобила спрямо 1500 през 2011 год.

Амбициозните планове на Hertz Аутотехника до края на годината са за закупуване на 900 нови автомобила и стартиране на процедура по изграждане на нов логистичен и бизнес център.

Забележителните финансови резултати на Hertz Аутотехника отчитат от 38% по EBITDA 2018 спрямо 2017, респективно 18 000 000 спрямо 13 000 000 за 2017 година. Към 2018 балансовата стойност на контролираните превозни средства бележи ръст с 14% – от 34 000 000 за 2017 на 39 000 000 за 2018, а увеличения обем инвестиции и обороти са финансирани изцяло със собствени средства на фирмата, генерирани от дейността на компанията.

Аутотехника Hertz Lease развива и работи с оперативен лизинг от 1995 г. насам. Фирмата е официален представител освен на бранда Hertz, така и на още три американски марки за рент-а-кар – Thrifty Car Rental, Dollar и FireFly и е официален представител на SEAT за България.

Компанията осигурява всички аспекти на услугите за наемане на автомобили – от краткосрочен Leisure/Business, ориентиран Rent a Car до най-обширните програми за дългосрочно отдаване под наем/оперативен лизинг или управление и продажба на автопарк.

Аутотехника Hertz Lease е част от AutoHellas ATTE, компания на Theodoros Vassilakis Group, най-големият франчайз на Hertz рент-а-кар в Европа. AutoHellas ATTE освен в Гърция има представителства и в още 6 държави в Европа– България, Румъния, Сърбия, Кипър, Черна гора и Украйна и управлява флийт от над 35 000 пътни превозни средства. Vassilakis Group включва и авиокомпаниите Aegean Airlines и Olympic Air.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име