Мoto Morini стъпи на българския пазар

0
824

Една от най-старите италиански мотоциклетни марки стъпи на българския пазар. Събитието се състоя на щанда на марката, подготвен за MOTO EXPO 2024 в София провеждащо се от 20 до 23 април в зала „Арена София“.

„С Moto Morini отваряме нова страница в 32-годишната история на нашите компании, и страницата се казва „una storia italiana”, отбелязаха от „Астреко Моторс“ – официален представител на Moto Morini за българския пазар.  „Избрахме марката, която ни впечатли с интересната си история, със славното си спортно минало и разбира се с безкомпромисното качество на продуктите си“, сподели Костадин Грозданов, изпълнителен директор на „Астреко холдинг“, част от компанията „Астреко Моторс“. 

Костадин Грозданов

Всички мотоциклети в гамата на Moto Morini развиват максимална скорост от 170 км/ч. Двигателите са 650-кубикови, наричани от производителя „шест и половина“, с максимална мощност 60 к.с. и отговарят на екологичния стандарт Евро 5. Радват се на безпрецедентната в мотоциклетния бранш 3-годишна гаранция, а цените започват от 13 990 лв. с ДДС.

„До края на следващата годината гамата на Moto Morini ще разполага с общо седем модела от различни категории, които също ще бъдат със спортни характеристики и ще се отличават с високото качество, типично за производителя. Марката е създадена през 1937 г. и първият ѝ мотоциклет е вдъхновен от германската легенда DKW RT. Един от новите модели ще е с X-Cape с 1200-кубиков V-образен двигател“, заяви Димитър Пашев, мениджър мотоциклетна гама в представителството. Очаква се поетапно обновената гама да дебютира и на българския пазар.Moto Morini ще достига до крайни клиенти чрез мрежата на „Бултрако Моторс“, оторизиран дилър и на небезизвестните брандове Honda и Subaru. Съвременната гама на марката се състои от три модел, всички до един представени на щанда на Moto Morini на Moto Expo 2024 в София. Moto Expo 2024 се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор “Експо Тим” ООД. Тазгодишното изложение представя над 70 премиерни модели за България и има нови за страната ни мотоциклетни марки. 

Изложението ще посреща посетители до вторинк, 23 април до 14:00 ч. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име