Конна база „Адгор”

0
2652

Конна база „Адгор” се намира в непосредствена близост до София (на 23 км от околовръстнния път на столицата), в красив екологично чист район с вълнуваща панорама към четири планини – Рила, Верила, Витоша и Плана. В базата се предлагат уроци по езда както за абсолютно начинаещи, така и за напреднали ездачи. Голяма част от дейността заема обучението по езда, което е базирано на специално разработена обучителна програма.

Конна база „Адгор” е първото място в България, където са въведени методите и практиките на Natural horsemanship (естествени отношения между човека и коня), работата от земя с конете и обучението им, основаващо се на естествените им взаимоотношения в стадото. „Адгор“ е и единственото място у нас, където ездачи и коне се обучават в Western езда. Основните дисциплини от Western ездата: Трейл (Trail), Роупинг (Ranch roping) и Рейнинг (Reining) са широко застъпени.

Основният приоритет за екипа е  безопасността на ездачите по време на езда. В базата редовно се снимат телевизионни и филмови продукции, благодарение на натренираността на нашите коне и професионализма на нашите треньори.

Базата е отворена за клиенти целогодишно, от сряда до неделя. Преди посещение е необходимо предварително записване на час.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име