Конна база „Периволас“, с. Бачево (1)

0
5633

Единственото място в България, където имате най-богатият избор за предпочитания за вашата професионална и любителска езда, както и най-богата гама от предложения за детски специализирани лагери, преходи с коне, уроци по езда, почасови разходки, фирмени и семейни сбирки, школа за хипотерапия, излети, игри на открито и коне…много коне. „ Добре дошли“ с този думи и винаги с усмивка посрещат всички гости в конни бази „Периволас“.

Още в самото начало на селцето, на чудно природно място, се извисява  новоизградената база на семейство Накови, намираща се в прегръдките на Рила с невероятен изглед към Пирин планина. Комплексът за ездачи, туристи и групи работи целогодишно, като предлага паркинг, конюшня с боксове под наем, падоци, манежи, механа и два апартамента с по две стаи със собствени бани. Гледката от чардака на къщата за гости е най-вълнуващото преживяване на изгрев и залез слънце, в компанията на стари миндери, губери и червено македонско вино. Базата предлага също така паркинг и два самостоятелни апартамента с по две стаи. В механата може да намерите домашно приготвена кухня и най-щедрото празнично настроение за всяка компания с възможност за музика и изпълнения на живо.

 

Конният туризъм, хипотерапията и тренировките се провеждат под ръководството на квалифицирани инструктори по конен спорт.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име