Двукратният световен шампион по впрягове  Брам Шардън с поредна титла в Бордо

0
632

Тримата пилоти от Нидерландия спретнаха страхотна тактика, коята помогна на Брам, така че той да отвее най-прекият си конкурент и защитаващ титлата си Бойд Ексел (Австралия) от първото място. Пети в класирането остана холандската легенда  Яъсбранд Шардан – баща на Брам Шардън. Това се случи този уикенд в Бордо, Франция

Миг след, като приключиха впряговете манежа се превърна в арена за прескачане на препятствия в своя драматичен предпоследен етап от Longines FEI Jumping World Cup™ 2023/2024 Западноевропейската лига. Начело във временното класиране излезна швейцарската суперзвезда Стив Гердат.

Стив Гердат

Френската публика имаше за какво да се радва, когато тяхната собствена млада звезда, 22-годишната Жана Садран, се нареди на второ място с Декстър де Керглен пред Хари Чарлз от Великобритания и Шерлок на трето място. Четвъртото място отиде при Питер Девос от Белгия с Казуал, докато домашният герой Роджър Ив Бост се класира на пето място с Балерин дю Вилпион, а Изабела Русекоф и Си Виер  от Израел завършиха последни от шестте, които се класираха за Гранд При.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име