Новият FORD PUMA е голямата награда за победителя в „Като две капки вода“

0
114

Изцяло новият Puma EcoBoost Hybrid, направи своя публичен дебют у нас от сцената на уникалото шоу „Като две капки вода“ по Нова Тв. На финала на състезанието автомобилът бе спечелен, като голямата награда награда от певеца Фики Стораро, който победи в осмия сезон с песента на Лайнъл Ричи „Хелоу“. По традиция, победителят печели премиерен за България модел на Ford, предоставен от Мото-Пфое.

Новият автомобил на Фики е Ford Puma SUV TITANIUM 1.0 EcoBoost mHEV 125 к.с., с 6-степенна скоростна кутия и първокласно оборудване, включващо: аудиосистема и комплект за свързаност SYNC 3 с гласови команди, Apple Car Play & Google Android Auto, с 8″-сензорен екран, безжично зареждане на мобилни устройства, 2 USB-входа, електронен климатик, навигационна система, задни паркинг сензори, автоматични чистачки, фарове за мъгла с осветяване в завой, LED къси светлини и автоматично управление на дългите светлини, LED дневни светлини, LED светлини отзад, 17″-алуминиеви джанти, кожена облицовка на волана, ръчната спирачка и скоростния лост, масажиращи предни седалки с регулируема лумбална опора и множество системи за сигурност в помощ на водача, сред които: „Предотвратяване на сблъсъци и автоматично задействане на спирачките след инцидент“, „Асистент за спазване на пътната лента за движение и предупреждение при напускането ѝ без сигнализация“, „Разпознаване на пътните знаци“. Автомобилът е стандартно оборудван и с най-големия и удобен багажник в класа си, благодарение на вграденото иновативно Mega Box отделение, което позволява и възможност за пренос на предмети с височина до 115 см.

“За мен беше магическо преживяване! Когато човек влага цялата си енергия и сърце в това, което прави, се увенчава с успех! Щастлив съм, че това шоу ми даде възможност да се разгърна и да спечеля одобрението на публиката и уважаемото жури“, сподели Фики, който пожъна категоричната подкрепа на зрителите и на журито на финала на „Капките“. На второ място в звездната класация на сезон 8 на Тв-шоуто се класира Маги Джанаварова, следвана от Дара и JJ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име