Конна база с. Ягодово

0
5822

Строго насочена само за професионално изявяващите се състезатели по конен спорт, конно-спротният център в с. Ягодово предлага луксозни зони на релакс, рехабилитация и фитнес. С терен от 600 дка, базата е изградена по най-високите европейски стандарти и предлага съвременни условия за конен спорт, като с услугите си е насочена към професионална подготовка и изяви на спортистите.

  

Базата разполага с три плаца – два външни (тревен и пясъчен) и един закрит манеж. Конюшня с 12 бокса с размери 3,50 х 4,50, а за събития се инсталират до 120 сглобяеми бокса.

Учебно-тренировъчният център е домакин на десетки семинари с лектори от чужбина, практически занимания, подготвителни лагери за националните ездачи в различни дисциплини и отделни клубни отбори. Базата домакинства турнири и Балканиади по конен спорт.

    

Комплекса предлага трибуни за зрители с 200 седящи места и още толкова за  допълнително настаняване, изграден паркинг с над 100 паркоместа за автомобили, стаи за гости, уютно сепаре пред огромна камина, екзотичен кънтри бар с дизайн, който се подчертава от масивно дърво и истински седла за кресла, детски кът и изобилие от естествена зеленина. В парковото пространство има пешеходни алеи, пасища за конете, игрище за тенис на корт, рибарник, зоокът с пауни, фазани и други екзотични животни. Базата е собственост на дружество „Херос Марица” АД гр. Пловдив, което притежава и конната база във Войводиново.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име