GrandeBanditta с уникални сувенири за любителите на конете

0
2904

Най – накрая! На пазара вече е иновативната компания GrandeBanditta (Гранде Бандитта) – производител на висококачествени (Premium brand) аксесоари и подаръци, ръчна изработка за всички влюбени в конете. В онлайн магазина GrandeBanditta ни посрещат изискани предложения с впечатляващ дизайн.

Продуктите на марката са без аналог в целия свят. Първата колекция “Вихрогон” е вдъхновена изцяло от конете и е изработена с внимание към всеки детайл, с много любов, желание и носещи много емоция.
GrandeBanditta е онлайн бутик, в който ще откриете страхотни предложения за подаръци, аксесоари за колеги, близки и приятели, както за дома, офиса и любимите ви места.
Всеки продукт се откроява с дизайн, качество и покритие от истинско Злато 24 Карата, Платина или Сребро.
Колекция “Вихрогон” е разработена основно за любителите на конете, тези прекрасни, грациозни и любвеобилни животни. Всички продукти от първата колекция са с основен цвят „Черно”, тъй като една от любимите ни породи коне, която е вдъхновила колекцията, е Фризийската – тези черни красавци.
Конят е прабългарски символ на свободата, неукротимата воля, безграничната смелост, лоялността и властта. Колекцията носи истинско послание, вдъхновение и чар.
Ръчно изработените чаши “Вихрогон” са единствени по рода си в целия свят. Всяка чаша, носи усещане за истински лукс, а това я превръща в идеалния подарък за всеки повод и празник!

Дизайнерските тапи за стъклени бутилки с покрития от 24 Карата злато и Сребро, които ще откриете в магазина на GrandeBanditta, са повече от изтънчени. Това е подарък, който всеки би искал да притежава, защото и най-добрата бутилка вино се нуждае от перфектен завършек.
За изработката на сувенирите се използват материали разрешени по Регламентите на Европейския Съюз. Срока за изработка и доставка е до 35 дни.

Серията “Вихрогон” ни поднася и луксозни керамични пепелници за пури в четири различни разновидности – 24 Карата Розово злато, Платина, 24 карата чисто злато и Черен гланц. Всеки от тях би изглеждал страхотно, както у дома, така и в офис пространството, пура барове, хотели или вашето любимо място. Пепелниците за една пура са във формата на подкова, от керамика с покрития от злато и платина, а на крачетата имат гумени предпазители, за да не се нараняват повърхностите върху, които се поставят. Също така подковата носи късмет!


Към всеки продукт получавате подарък луксозна торбичка, като избирате от два варианта: черна, с пейзаж и кончета, със сребърна или златна панделка.

А кутията за пепелника е уникална и няма къде да видите втора такава. Тя е 2 в 1: кутия и торбичка едновременно. Прекрасен избор за впечатляващ подарък. Красива, много удобна, многофункционална от възможно най-качествени материали.

Съвсем скоро предложенията от витрината на GrandeBanditta ще се допълнят и с поставки за бутилки за вино.

За ваше улеснение може да се абонирате за информационния бюлетин на бранда –www.grandebanditta.com, за да получавате актуалните новости и произведенията на изкуството, вдъхновено от Света на конете.

  • GrandeBanditta – онлайн магазин съчетаващ изтънченост, лукс и красота.
  • www.grandebanditta.com
  • Гр.София, ул „Богатица” 9, партер, в демонстрационната зала в офиса.
  • Телефон: +359888778815; email: info@grandebanditta.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име