Силвър Стар зарадва клиентите си с новата концепция на Mercedes-Benz

0
1528

Във вторият ден от мразовития декември, Силвър Стар представи в топлата атмосфера на Sofia Ring Mall уникалната за пазара концепция на Mercedes-Benz, комбинираща премиум автомобили и богата лайфстайл колекция от аксесоари на едно място. Новата локация се отличава със собствен стил, уют и модерен дизайн. Дръзката стъпка на официалния вносител на марката у нас цели да предостави различно изживяване за любителите на немския бранд, близо до тяхното ежедневие.

Топ новината е, че 10 демонстрационни автомобила ще са на разположение всеки ден от седмицата за тестово шофиране на желаещите да си подарят изживяването да се докоснат до новите модели на Mercedes-Benz. Клиентите ще могат да избират от най-новите модели на марката, като компактните A-class и B-class, любимите E-class и CLA, и SUV лидерите GLE, GLC и GLS. Със съдействието на обучени консултанти, клиентите ще се запознаят отблизо с продуктовата гама и ще научат повече за характеристиките на автомобилите, които Силвър Стар предлага на българския пазар.

Селекция от над 200 вида аксесоари, сред които дрехи, шапки, куфари, парфюми, часовници и велосипеди ще са в постоянната колекция на обекта в Sofia Ring Mall. Любителите на премиум марката ще могат също така да избират и поръчат допълнително от над 1000 артикула в каталога на Mercedes-Benz.

„Нашата нова локация дава възможност на всеки посетител на мола да се докосне до света на Mercedes-Benz отблизо. Силвър Стар е първата компания в региона, която реализира подобен проект за немския автомобилен бранд като концепция. Вярваме, че Sofia Ring Mall е правилното място за него – близо до нашите клиенти и техните очаквания за едно ново преживяване“, сподели по време на откриването Ролф-Юрген Заерле, гл. изпълнителен директор на Силвър Стар.

Ролф-Юрген Заерле_Димитриос Папулис

Новият проект е част от дългосрочните инвестиции на генералния дистрибутор на Mercedes-Benz в страната. От стъпването си на пазара през пролетта на 2017 до момента, компанията е вложила над 25 милиона евро в развиването на своята дейност у нас. Отделно компанията разполага също и с демонстрационни автомобили на стойност 2,5 милиона евро.

       

В същото време Sofia Ring Mall разработва лайфстайл дестинация от ново поколение, която предлага преживяване, надхвърлящо стандартното пазаруване. Идеята е да се създаде любимо за посетителите място, което да вдъхновява, образова и социализира хората. „Нещо повече, стараем се във всеки един аспект да привличаме водещите световни марки! Ето защо за нас е особено вълнуващо да работим заедно с екипа на Силвър Стар за представянето на света на Mercedes Benz, точно където техните целеви клиенти прекарват по-голямата част от свободното си време: тук в Sofia Ring Mall. Добре дошъл, Mercedes Benz!“, каза Димитриос Папулис, изпълнителен директор на Sofia Ring Mall.

Групата Силвър Стар е официален представител на немския концерн Daimler AG за България за марките Mercedes-Benz, SETRA, FUSO и SMART. Компанията предлага целия спектър от услуги за бизнес и крайни клиенти, в това число продажба и след-продажбено обслужване на нови и употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси, както и продажби на резервни части. Дилърските центрове са позиционирани в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Sofia Ring Mall e мол от ново поколение с търговска площ над 70 000 кв. м, който обединява под покрива си първокласни модни брандове, ресторанти и кафенета и предложения за забавление. Разположен е в полите на Витоша, в най-бързо разратсващата се и привлекателна за работа и живеене зона в град София. Предлагайки най-добрата комбинация между удобство и преживяване, Sofia Ring Mall се налага като топ избор на заможните посетители и като обичана дестинация за пазаруване и забавление.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име