Квалификация за ДП – Кнежа 2019

0
1990

Там където лятото е най-топло, а зимата най-студена, на първия ден от месец септември се проведе състезание по прескачане на препятствия в няколко изпитания с квалификации за държавно първенство.

Паркур майстор бе Трифон Дацински, а от съдийската кула, представянето на състезателите следяха Ивелин Вълев и Юлия Младенова.

Слънчевият ден започна с паркур за пони ездачи на височина на препятствията 70 см. Челната тройка образуваха състезателите на клубовете по конен спорт Кайлъка, Калоян 92 и Бутан, съответно с ездачите Любомир Янков с Арабела, Йоанан Тодорова с Рики и Джорджия Младенчева с Мерзух.

Последвалите паркури за 4, 5 и 6 и 7 – годишни коне бяха и квалификация за държавно първенство, а тандемите бяха оценявани и за стил.

Най високите паркури за 6 и 7 – годишни коне, съответно на 120 и 125 см бяха призови. Изпитанието на 120 см и приз „Роза Стефанова“ спечели Боян Цанев с кон Кукубенедикохуанрамиресмартинес от клуб Сливнишки герой, а купата в приз „Васил Фратев“ взе Антон Дацински с кон Номер 7.

Всички резултати може да видите на адрес http://www.horsesportbg.org/calendar?page=4&year=2019

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име