Британия ще домакинства Европейското първенство по всестранна езда през септември 2025 

0
52

Красивото трасе пред двореца Бленхайм ще бъде домакин на Европейското първенство, като това ще се случи след 20 години отново на същото място в Оксфордшир от 18-21 септември догодина.

Дворецът Бленхайм през 2005 г посрещна за първи път престижното събитие и ето че сега отново има честта да бъде домакин на най-добрите ездачи във всестранната езда. „Голяма чест е да върнем Европейското първенство по всестранна дисциплина на ФЕИ във Великобритания“, каза Катрина Мидгли от организаторите Stable Events. „Бленхайм е толкова подходящ фон, с двореца и грандиозното трасе за крос-кънтри в парк. С нетърпение очакваме отборите и техните поддръжници за едно наистина незабравимо събитие. Това е още една демонстрация на  репутацията на Обединеното кралство като един от водещите домакини в света, създавайки изключителни спортни моменти, които достигат, обединяват и вдъхновяват нацията.“

Това ще бъде 37-ото провеждане на провеждащото се два пъти годишно Европейско първенство по дисциплината, започнало през 1953 г., 12-ият случай, в който Великобритания е нация домакин, и 35-ата годишнина от първите международни конни изпитания в Бленхайм.

Великобритания доминира в Европейското първенство по всестранна езда, като има зад гърба си  общо 20 златни медала в индивидуалната категория, както и 24 отборни златни медала. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име