Етапът Сейнт Гален  Longines League of Nations™ е отменен поради неблагоприятни метеорологични условия

0
441

Третият етап от Longines League of Nations™ по прескачане на препятствия, който трябваше да се проведе в Санкт Гален, Швейцария днес в късния следобед (31 май), беше отменен поради неблагоприятни метеорологични условия.

След продължителен период на проливен дъжд в Европа през последните няколко дни, включително и в Санкт Гален, решението беше взето тази сутрин след дискусии, в които участваха FEI журито, организационния комитет, шефовете на екипите и спортисти. По този повод Тод Хинде, FEI директор в дисциплината прескачане на препятствия, каза: „Въпреки обстойното планиране, метеорологичните условия направиха ситуацията изключително трудна и ние високо ценим усилията на ездачите, на треньорит, конегледачите, длъжностните лица и организатора в опитите да намерят решения при тези обстоятелства. Ние вярваме, че това беше правилното решение“

По отношение на това как това се отразява на точките, разпределени за сериите 2024, няма да има точки от Longines League of Nations™ и крайно класиране от етапа на St. Gallen. Лигата ще продължи със следващия етап в Ротердам на 21 юни, а класирането за Барселона (Испания) ще бъде изчислено на базата на 3-те квалификации на Абу Даби (ОАЕ), Окала (САЩ) и Ротердам (Нидерландия) вместо 4 .

Текст и снимки: FEI

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име