EzdaPress за поредна година се включи в каузата #STENISKANABALA 2024

0
322

И това не е за похвала, а за да ни последвате. Програмата продължава да осигурява стипендии за абитуриенти сираци вече 11 години. В каузата могат да се включат и пораснали абитуриенти !  #steniskanabala през 2024 г. отново подканя хилядите абитуриенти да се сбогуват с училището с тениска, вместо скъп тоалет и да дарят средства за връстници сираци, които ще станат студенти.

Кампанията #steniskanabala помага на зрелостници без родители да продължат обучението си във ВУЗ и да получат равен шанс в живота. 

Инициативата събра дарения в размер от над 650 000 лева и осигури над 290 стипендии за висше учебно заведение на абитуриенти в неравностойно положение и над 100 финансови поощрения за тези от тях, които имаха отличен и много добър успех във втори и трети курс.

 

Предизвикателството към всеки завършващ средно образование випуск е да се включи в каузата, да избере #steniskanabala и така да подпомогне връстници в нужда. Над 100 училища от цялата страна се отзоваха  до момента.  

Днес на специално събитие в зала „ETO”, София, бе обявен старта на новия сезон 2024. Церемонията по откриването на новия сезон  започна с приветствени думи от управителя на Мото-Пфое г-н Атанас Фурнаджиев, представители от БЧК,  заедно с Изпълнителния директор на DHL Express Bulgaria, г-н Румен Иванов, който акцентира на социално отговорната роля на кампанията и желанието с което подкрепят инициативата, като логистичен партньор. На събитието присъстваха и вече щастливи студенти, осъществили мечтата си за ВУЗ със средства от кампанията. 

С нов уникален дизайн на тениската, вдъхновен от дигиталното ново Z поколение кампанията  тази година издига посланието „Завърши с тениска, за да продължи друг“.

До момента участието си в #steniskanabala 2024 са потвърдили няколко випуска от цялата страна. По традиция, в последния момент се получават най-много заявки, така че организаторите са готови да приемат всички поръчки. 

Тениските на програмата могат да се поръчат на едноименния сайт https://steniskanabala.bg, но също и през Инстаграм профила @s.teniskanabala.

Информация за инициативата и правилата за кандидатстване за стипендии също са на: https://steniskanabala.bg/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име