Стартира подготовката за ежегодния каталог на жребците от ЧАП за 2024 г

0
945

Годишното специализирано издание за жребци-производители от ЧАП (Чистокръвна Английска порода), ще излезе от печат в началото новата 2024 година. От НАК (Националната асоциация по коневъдство), информират, че каталога е задължителен по силата на международното членство на България в International Stud Вook Committee (ISBC). Схемата на линейната структура на жребците – производители в България ще бъде поместена в каталога.

Пред прага на новия случен сезон НАК кани собствениците на жребци от ЧАП, които желаят техните жребци да бъдат включени в каталога на следващата година, да подадат своите заявки до 06.01.2024 г. на електронна поща(doncheva@ezdapress.com) в свободен текст с посочено име на жребеца/ жребците, телефон на стопанина и с качествени снимки във висока резолюция.

  • Жребците внесени от чужбина трябва да притежават експортен сертификат.
  • Собствениците на жребци, които не са върнали в НАК сертификатите за покриване от настоящата година е задължително да го направят до 15 декември, тази година. Адреса за изпращане на сертификати до НАК е : гр. София 1756, ул. „Бистришко шосе“ № 26, Национална Асоциация по Коневъдство.
  •  Информация за такса участие и подробности за каталога на телефон 0888 38 1313

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име