Специални отстъпки за налични нови автомобили Alfa Romeo, Jeep и FIAT от понеделник 4 декември

0
2026

Това ще се случи в новия търговският център SFA Retail София – 4 ( София, ул. „Резбарска“ № 5), който от броени дни е и новият дом на трите марки. След като в началото на ноември „София Франс Ауто“ (SFA) обяви, че чрез новото си дъщерно дружество „Ес Еф Ей Аутомотив“ (SFA Automotive) става официален вносител на марките Alfa Romeo, Jeep, FIAT и Abarth на глобалния производител Stellantis, ето че месец по – късно вече са готови и специалните предложения към клиентите у нас. Локацията е добре позната за почитателите на Jeep, тъй като преди години там се помещаваше шоурум на марката, а сега се превръща в модерен мултибранд център следващ иновативната концепция на производителя за автомобилен мол. 

Шоурума е разпределен на няколко зони, където свое достолепно място има италианската марка Alfa Romeo, чрез двата нови SUV – Tonale и Stelvio и седана Giulia. В противоположният край на шоурума е посветен и авантюристичния Jeep. Там са разположени Avenger, избран за „Автомобил на 2023 година в Европа“ в своята изцяло електрическа версия, Compass – просторният SUV, впечатляващия Renegade и Wrangler – най-атрактивният Jeep, който е идеологически наследник на легендарния модел Willys, превърнал марката Jeep в нарицателно за всъдеход.В центъра на изложбената площ е марката FIAT, представена от изцяло електрическия вариант на Fiat 500 и  кросоувърът 500Х. В гамата на FIAT е и компактния хечбек Tipo. 

Новият шоурум ще обслужва и клиентите на лекотоварната гама на FIAT Professional, както и феновете на Abarth. Шоурумът разполага и с обособена зона за демонстрационни автомобили, които са на разположение на клиентите за тестово шофиране. За моделите с електрическо задвижване са осигурени две зарядни станции.  Гаранционното обслужване и продажбата на резервни части за автомобилите от четирите марки ще се извършва в оторизирания сервизен комплекс на SFA Retail София – 3 на бул. „Ботевградско шосе“ в столицата.  Новият шоурум стартира своята търговска дейност в понеделник – 4 декември, 2023 година, точно когато SFA отбелязва рожден ден.  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име