Българската фирма Трансформа представя PARAGAN HORSEBOXES

0
1856

У нас вече имаме официален представител на световно известната чешка марка PARAGAN TRUCKS и PARAGAN HORSEBOXES. 

Чешката фирма е с над 30-годишна традиция в производството на специализирани контейнери предназначени за монтаж на базови автомобили с нисък праг на достъп и общо тегло до 3,5 тона и с износ на продукция в над 20 европейски държави. Най-известният и търсен продукт на PARAGAN TRUCKS е EUROBOX – многофункционален, ултра лек контейнер с много възможни приложения. Уникалната му универсална конструкция позволява EUROBOX да се използва за различни цели:

  • Многоцелеви товарен автомобил с полезен обем до 24 куб. м.* и товароносимост до 1200 кг.*
  • Мобилен търговски обект (подвижен магазин, в близост до клиентския поток)
  • Мобилен офис, (за работа и срещи с реални клиенти по всяко време и на всяко място)
  • Мобилен обект за продажба или производство на хранителни стоки
  • Термиозолиран автомобил с хладилен агрегат за превоз на стоки изискващи плюсов температурен режим
  • Мобилен медицинси кабинет, лаборатория или друг специализиран автомобил

Основните предимства на този многофункционален контейнер EUROBOX са:

Изключително лека конструкция, голям реален полезен обем, голяма остатъчна товароносимост, задни врати с ъгъл на отваряне 270°, разнообразни подови настилки и системи за укрепване на товари, различни конфигурации на странична врата, възможност за преход между кабината на водача и товарното пространство, вградена спална кабина или багажно пространство, задно или странични стъпала за подпомагане на качването при товарене, камера за задно виждане  и др.

Атрактивната модификация на този контейнер позволява превръщането му в превозно средство за транспорт на коне – PARAGAN HORSEBOX.

Мултифункционаления, ултра лек контейнер е предназначен да се монтира на базови автомобили с нисък праг на достъп и общо тегло до 3,5 тона и разработен във версия за превоз на до 2 коня и 3-5 пътника с възможност за нощувка в кабината.

Превозните средства на PARAGAN HORSEBOX се отличават с практичен дизайн, надеждност, високо техническо качество на автомобилите с акцент върху удобството на водача и пътниците и комфорта, съчетан с безопасноста на конете. От фирмата споделят, че клиентите директно участват в процеса на разработване на продуктите, тъй като са най-прекия източник на подобрения, иновации и идеи. Силният коз на PARAGAN на пазара се оказва отличното съотношение цена-качеството на предлаганите модели!

PARAGAN HORSEBOX се предагат в 4 варианта за превоз на коне  (Equistar 3, Equistar 3XL, Excelsion 5, Excelsion 5XL), които се различават по размер и употреба. Тези модели могат да бъдат съчетани с 3 патентовани системи за коне според метода на транспортиране или естеството (породи, височина при холка, здравословно състояние) на конете (Basic System, Panic System, Free Stand, Competition). Най-вече контейнерът може да бъде дооборудван спрямо желанието на киента с безброй полезни аксесоари необходими на конете, пътниците и водача.

 

За Трансформа

Българската фирма ТРАНСФОРМА е специализирана в производството на трансформации на автомобили за всички популярни европейски марки на товарни автомобили, леки алуминиеви бордови надстройки, алуминиеви контейнери, линейки, термо-изолирани автомобили и контейнери, микробуси, автомобили за хора с ограничена мобилност и много други специализирани превозни средства. Повече за виж на  www.transformа.bg

Интервю с изпълнителния директор на „Трансформа“ Румен Червенков и продуктите PARAGAN TRUCKS и PARAGAN HORSEBOXES на българския пазар виж тук:

ТРАНСФОРМА – Официален представител на Paragan Horseboxes и Paragan Trucks

За въпроси и подробна техническа спецификация : 0888330518 и 02/ 9929922, 02/ 9929944

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име