Конната база в село Расник с покана за езда, конни преходи и релакс сред природата

0
4058

Равнини, земя, целина, небе, слънце, а нощем и големи звезди. Това е село Расник и  едноименната конна база, която се намира на 15 км западно от Перник и на 40 минути път с автомобил от столицата.

„При нас всичко е натурално. Такива каквито са нещата на село. Трудоемки, но истински. Нишката с естествената среда на животните, истинските човешки возимоотношения все още не е скъсана.“, казва стопанина на конната база в село Расник Стефан …. който ще го видите да слиза от трактора, сетне да чисти конюшнята и накрая дори да преподаде урок по първа езда за начинаещи.Конната база в Расник сякаш се е пръкнала от разказ на Йовков: крави, овце, коне, кокошки, сеновал, стари дървени огради, звън от клапашка и зеленина ! Късче от идеалното минало, което сега повече от всякога хората търсят. Днес всички са отправили поглед към места, където хармонията със селския живот все още не е разрушена. Такова място е конната база в село Расник.

Базата предлага пансион за коне, първоначални уроци по конна езда и разходки чрез конен туризъм. Тренировки по конен спорт на два падока и тревен плац за прескачане на препятствия. За опитните ездачи е прeдложението за по-дълги конни преходи сред уникалната природа в района.

Конната база в Расник работи с лицензирани инструктори, с ветеринарни специалисти и има специално разработени пакети за деца, семейства и групи в зависимост от техните предпочитания за спорт и забавления на открито. За най-малките посетители има детски кът, пони- езда и различни активности. За възрастните, които желаят да споделят мястото в приятна компания има барбекю зона и десетки възможности за един по-различен уикенд, тийм билдинги или уединена романтична разходка за двама.

Телефон за връзка: 0896 159 030

Видео за конна база Расник виж тук:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име