21:00, 20, 2021, 21…

0
1296

Часът, денят, годината и поредния брой на предаването „Конете на България“ се крият зад това кодирано заглавие от числа и цифри. Епизода поднася вълнуващи срещи и поредната доза познание от света на конете. Екипа на специализираното предаване този път ни запознава с историята на младата, красива и талантлива Аня Стойкова. 28-годишната състезателка и треньорка е родена и израснала в Русия, като натрупва доста опит в обездката и конкур ипика в Китай и Индонезия. В България, Аня идва, водена от любовта й. Тя е щастливо омъжена за скромен строителен работник. За годините странство по конни бази по света, освен практика е понатрупала и цяла папка лицензи и квалификации, но въпреки това не може да си намери работа у нас. Репортажа освен частен случай повдига и редица въпроси за това как и могат ли чужденци да работят в български спортни конни клубове и признават ли им се дипломи, лицензи и курсове придобити в чужбина ?  
Броя  представя и най – голямата по обем и съдържание книга издавана на български език за отглеждане на коне и насочена, като справочник към коняри, ездачи, спортисти, любители, собственици на коне и мениджъри на конюшни. ? А, кой е най-стария файтон, като експонат в музея на коня в Кабиюк, ще разберете днес, 20 януари (сряда) точно в 21:00 ч в предаването „Конете на България“, само по Агро тв.
Повторения на предаването всеки четвъртък от 12:00 ч и всяка неделя от 22:00 ч. Още репортажи на конска тема гледайте по всяко време в Youtube_канала  HorseMediabg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име