Календар с коне за 2021 !

0
4209

Новогодишния календар с коне за 2021 г на EzdaPress  идва с подарък ! (видео и снимки)

Екипа на единствения специализиран сайт за коне, конен спорт и конен туризъм EzdaPress отново привича вниманието на всички, чийто сърца туптят в ритъма на конете, като хоби, страст и професия. Зад част от фотосите се разписват фотографите Ивелин Солаков и Иван Кисьов.

Януари месец по традиция е обвързан с емблемата на БФКС, а на снимката грее невероятния  кон Каро Асс, с който талантливата Ая Митева спечели бронзов медал на Европейския шампионат в Нидерляндия през 2019 г.

Февруари е наречен на запрежчиците в атрактивната дисциплина надпрепускане с двуколки, а страницата е с подкрепата на фирмата с най-големите ветеринарномедицински складове, клиники и аптеки “М енд Б – Янко Митев ” , а през 2020 и партньор на сезона за хиподрумни гонки.

През март месец в календара среща си дават моторните конски сили на  новият модел пикап Isuzu D-Max  и уестърн ездата. Фотосесията бе заснета на ранчо „Синята планина“ с участието на невероятния собственик на ранчото – Милен Янчев, който тъкма беше станал баща.

Април се разтърсва от тропота на най-бързите коне. Дисциплина надбягване. Чистокръвните англичани, не успяха да си спретнат сезон тази година, но зарадваха феновете си с голямо състезание през ноември в село Сандрово, от където е и снимката за календара. Страницата е с личната подкрепа на Юсую Касим и Левент Незиров – производители и треньори на коне от ЧАП

Май месец е запазено място в календара за млади шампиони в конкур ипика. За втора поредна година от там ни радва Eлиза Чолакова, която през 2020 стана държавен шампион по прескачане на препятствия в категория „Юноши до 14 години“ . В синхрон с победите на Елиза на страницата е и логото на фирма OPTIX – „ Готови за победа“

Юни е пропит с пръхтенето на най-темпераментните коне от Чистокръвна Арабска  порода. Партньор в страницата е една от най-големите ферми за отглеждане на „араби“ у нас и клуб по конен спорт в дисциплината ендюранс ПИРУЕТ.

 Месец юли от календара е с невероятното мойсторство в прескока на нашият състезател Росен Райчев. Един от най-успешните ни състезатели, продължава и сега да покорява европейски подиуми в конкуренция със световни имета от конния спорт. Страницата е с подкрепата на G.P. Group

През август ще охлаждаме страстите с дисциплината Издръжливост и състезателите от клуб „Буцефал Ендюранс“, които са едни от верните приятели и дългогодишни участници в календара на  EzdaPress. Месеца е с личната подкрепа за рекламиране на дисципината и доброто бъдеще на конния спорт на Иван Стойчев.

През септември, календара ще ви напомни, че е време за покупка на конна амуниция и екипировка. В стила на елегантната дисциплина Обездка на страницата се откроява логото на Horsepower. Магазин за коне и ездачи с възможност и за онлайн поръчки.

Октомври месец е под заглавието „Дързост и красота“ . Сесията снимки се заснеха на конна база МСВ Изови, с участието на сензационният нов Ford Ranger Raptor , тракенерската кобила Биби Мириам и с отличната езда на Селин Павлова.

Ноември, точно когато конете имат нужда от подкрепа в края на сезона идва невероятната визия с техничната дисциплина Крос-Кънтри и гамата предложения от продукти и хранителни добавки за коне от EQUIPUR. Фирма Рихтер-Фарма е неизменен партньор в календара на EzdaPres.

Декември ! Обратно на очакванията за зимна визия заложихме на свежест, сила, красота и конска енергия, с които изобилства дисциплината Впрягове. За първи път, като парньор в календара се включва професионания екип от ветеринарни доктори на „Бора Вет“.  Фирмата предлага богат асортимент от висококачествени, международно признати и екологично чисти храни и фуражи, лекарствени и хигиенни средства, аксесоари.

За първи път издателството ни ще зарадва своите почитатели с 13 – та страница, която е еднолистен годишен календар с възможност да бъде изрязан и поставен на удачно място в конюшнята или офиса. 13-тия лист е посветен на конния туризъм в България.

Календара е с размери 50 х 38 см, за повече подробности 0888 38 13 13 или на fb страницата  списание EzdaPress  или Конете на България.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име