Безплатна услуга Door-to-door от Jaguar Land Rover в България

0
1050

Луксозната британска гама гарантира безконтактни продажби и сервиз.

В ситуацията на извънредно положение все повече автомобилни вносители и оторизирани сервизи започват да предлагат и разработват за своите клиенти редица дистанционни услуги. Дълго време собствениците на автомобили са били обвързани с хартиени носители, като единствена система за водене на записи относно сервизното обслужване на автомобила, както и от необходимостта от посещение на място за извършване на редовните технически поддръжки. Онлайн историята на сервизното обслужване, както и възможността за дистанционни сервизни услуги, предлагани от Jaguar Land Rover, променят всичко това.Bcичĸи мoдeли нa Lаnd Rоvеr и Јаguаr ce пpeдлaгaт в Бългapия c eĸcĸлyзивнa пeтгoдишнa гapaнция. B дoпълнeниe ce пpeдлaгa пaĸeтът Рrеmіum Ѕеrvісе, вĸлючвaщ двe изĸлючитeлнo вaжни зa cпoĸoйнaтa eĸcплoaтaция нa aвтoмoбилитe ycлyги. Блaгoдapeниe нa Еurоре Аѕѕіѕtаnсе, пpи пpoблeм нa пътя, coбcтвeниĸът мoжe дa paзчитa нa 36 мeceцa бeзплaтнa пътнa пoмoщ дo гapaнциoннитe cepвизи нa мapĸитe в цялa Eвpoпa. Caмo зa Бългapия e вaлиднa и ycлyгa Dооr tо Dооr (oт вpaтa дo вpaтa). Собствениците на Jaguar или Land Rover могат да се възползват по всяко време от услугата в удобството на своя дом, като всичко, което се изисква е едно телефонно обаждане на номера, изписан в членската им карта. Компанията предлага и интегрирана система за запазване на час за сервиз изцяло онлайн. След подадена заявка премиум автомобилът се взима от посочен адрес, откъдето бива откаран в оторизиран сервиз на Jaguar Land Rover. Експерти от компанията обслужват автомобила, дезинфекцират го след извършените технически дейности и го връщат отново на посоченото място.

Предприети са мерки и за всеки един, който желае да закупи нов автомобил. В текущата ситуация търговците на Jaguar Land Rover са на постоянно разположение на клиентите с помощта на видео връзка, телефонен разговор или чрез онлайн приложенията за комуникация. Потребителите могат да огледат автомобила в реално време в комфорта на техния дом, да получат информация и характеристики за модела, както и да заявят желанието си за тест драйв директно от дома или офиса им. Автомобилът ще бъде придвижен до удобно за тях място, както и предварително дезинфекциран. Чрез тази услуга всеки един модел от британската луксозна гама автомобили ще достигне по удобен и безопасен начин до клиента, който ще може да се увери в неоспоримите му качества.

Мисията ‘Дестинация Нула’ е част от ангажимента на компанията Jaguar Land Rover да направи живота на цялото общество по-безопасен и здравословен, а околната среда по-чиста. Поради тази причина всеки автомобил бива дезинфекциран преди и след сервиз и тестово шофиране. Дилърствата на компанията в София, Пловдив, Варна и Бургас също биват третирани с дезинфекционни препрати, както и експонатите. Клиентите, които предпочетат да дойдат на място, разполагат с дезинфектанти и почистващи средства, както и бива осигурено комфортно разстояние между тях и служителите, което да им осигури безопасна и комфортна среда на място.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име