Нашата Цвети четвърта в топ класацията на Велико Търново

0
1713

Състезателката по обездка Цветелина Цанева зае престижното четвърто място в класация за най-добрите спортисти от всички спортове, мъже и жени, за 2019 година ! Избора се прави от спортната общественост в старата столица, а Цвети блесна с невероятните си постижения в дисциплината и резулатите, които регистрира през последния сезон, като състезател за великотърновския клуб „Калоян“ 92. Неслучайно тя е и едно от лицата в годишния календар на EzdaPress за 2020 година, където в компанията на още две съотборнички красят страницата за месец  юни.

Цвети в календара на EzdaPress.

„Винаги съм обичала Велико Търново и Старата столица ми отвръща със същото. Огромна благодарност към Община Велико Търново и спортната общественост на града за признанието, което ми оказаха като ме класираха на четвърто място.

Цветелина Цанева, третата от ляво надясно.

Щастлива съм и че успях да дам моя скромен принос към своя клуб ККС „Калоян 92“, един отбор от невероятни и трудолюбиви момичета и момчета. На снимките липсва само другата половина от спортиста – невероятния кон Кастинг. „ заяви на своята фейсбук страница Цветелина.
Право на номинации за годишната класация имаха всички спортисти, състезаващи се за спортни клубове от Община Велико Търново, както и съответните треньори от спортните клубове. Те направиха номинациите в 3 категории: „Спортист на годината“-мъже и жени“, „Спортист на годината -юноши и девойки“ и „Треньор на годината“. В категорията „Треньор” , като задължително условие бе да се посочат успехите и мотивите за съответната номинация.
Честито Цвети !

Всички наградени.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име