Да повдигнем корицата на календара с коне на EzdaPress 2020

0
1876

Новият календар на EzdaPress за 2020 година идва с 12 уникални фотоса, сътворени от фотографите Богдан Стойко, Иван Кисьов и Тони Тончев. Календара е със специалното участие на състезателите Ангел Няголов, Елиза Чолакова и Мария Гъркова. Моторните конски сили за 2020 пресъздава по най-автентичния начин коравия корейски пикап SsangYong Musso. С размери 50 х 38 см луксозният календар излиза на пазара с подкрепата на БФКС, БАКТ, конюшня Semily, кръстена на Диамант де Семили, един от най-известните жребци в света, българската компания в сектора на оптичното производство „Оптикс“, фирма Рихтер-Фарма с най-добрите продукти на пазара у нас за коне от гамата Equipur, магазин HorsePower – конна амуниция и екипировка, ККС „Калоян 92“, отличните фуражи за коне PAVO, ферма за рисисти коне – Генчеви, Ratola – вносители на SsangYong Musso за България, развъдчика на бегови коне у нас Левент Незиров и магазин western.bg – всичко за конете и свободната езда.
Майстор на корицата е фотографа Богдан Стойко, а шанса да притежавате най-уникалните 12 кадъра с различни конни дисциплини е особено голям, ако си го поръчате !
Цена на календара за 1 брой – 15,00 лв с ДДС. Всяка поръчка е придружена със счетоводен документ (фактура) и се доставя за сметка на получателя в офиси на фирма „Еконт“ или на адрес.
За поръчки 0888 38 13 13

Част от работните кадри и моменти от фотосесиите за календара.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име