АДГОР – конна база, местност „Ярема“, Витоша планина

0
7026

Изградена в красиво и екологично място, конна база „Адгор“ отдавна е синоним на всичко стойностно, значимо, благо и достойно, кодирано в желанието „Искам да яздя“. Само на 23 км от околовръстния път на столицата, базата и квалифицираният екип предлагат уроци по езда, както за абсолютно начинаещи, така и за напреднали. Голяма част от обучението е базирано на специално разработена обучителна програма.

„Адгор“ е първата конна база у нас, където се прилагат методите и практиките на Natural horsemanship (естествени отношения между човека и коня), работата от земя с конете и обучението им, основаващо се на естествените им взаимоотношения в стадото. „Адгор“ е и място, където ездачи и коне се обучават в Western езда и дисциплините: Трейл, Роупинг и Рейнинг.

Базата предлага възможност за пълен пансион за коне. Наличните 31 бокса са с размери 3х3 метра и са обзаведени с гумена настилка „Kraiburg“. Базата разполага със 190 декара пасища, оградени с електропастир. Ротацията на пасищата дава възможност за максимално удължен период на паша за конете.

 

Освен езда се предлага и работа с коня. Основният приоритет за екипа е безопасността на ездачите. Ако сте наясно какво искате от себе си и от конете, това е Вашето място. Базата, екипът и конете са предпочитано място за снимки в телевизионни и филмови продукции.

„Адгор“ е отворена целогодишно за клиенти от сряда до неделя. Необходимо е предварително записване: 0887 467 527; 0888 877 056; 0899 014 423

www.adgor.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име