Благотворителност в помощ на конете в Пуерто Рико

0
1667

Благотворителните фондации за животни преместиха фокуса си южно от Пуерто Рико, за да помогнат след пораженията нанесени от урагана Мария миналата седмица.

Ураганът бе причина за катастрофални наводнения, оставяйки приблизително 3,4 милиона души без електричество и застрашавайки живота на хиляди животни и хора. Въпреки че първоначалните щети са отстранени, спешна нужда от храна, сено, пивка вода, ветеринарни грижи, медикаменти, огради и преносими боксове е наложителна.

Преди два дни Brooke USA – международна фондация, която набира средства за малтретираните конете и тези в нужда по цял свят, базирана в Америка, е събрала 35 000 долара от благотворителност, след урагана Ирма.

Сега фондацията обръща вниманието си към Пуерто Рико с още една кампания за набиране на средства. Brooke са изпратили и екип на място, който да помага в грижата за животните.

В спасителната акция се е включи и PETA с провизии, вода, санитарни материали и медикаменти. Екипът на Peta се занимава главно с улични кучета и котки и до момента е спасил и се грижат за с много любов за повече от 350 травматизирани животинки.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име