Утре започва Американа

0
1266

Международният панаир на конете и уестърн културата – Американа е водещо събитие за уестърн ездачите. Панаирът се провежда на всеки две години и е в списъка със Задължителни места за посещение на всеки човек, който обичат конете и практикува уестърн езда, защото е единственото, най-голямо изложение в Европа.

Участие в събитието ще вземат 225 ездачи и 295 коня от 10 държави. Всички те ще се съревновават в 42 изпитания за общ награден фонд от 134 500 долара.

За посетителите са организирани 350 търговски щанда, които предлагат всичко нужно за конете и ездачите. Вечерните шоу програми за пръв път ще са 5 на брой и ще представят знаменития Пат Парели, зрелището Cowhorse Nations Cup с участието на 8 отбора, рейнинг и кътинг състезания, както и финала на Cow Horse Futurity.

Американа ще продължи 5 дни от сряда до неделя – 6-10 септември в Аугсбург. За тези, които няма да успеят да посетят панаира през текущата година, могат да плануват посещение за следващото издание на събитието, което е насрочено за датите от 4 до 8 септември, 2019 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име