Балкански шампионат по прескачане на препятствия – 31 август – 03 септември, Житница 2017

0
2225

Броени часове остават до старта на  Балканския шампионат по прескачане на препятствия, който ще посрещне близо 200 коня от Турция, Гърция, Румъния, Сърбия, Хърватска, Македония и България. Престижната международна надпревара ще продължи три дни, а кулминацията ще бъде в неделя – 02 септември, когато битката за балканската титла ще си оспорват участниците в различните класове:  деца, юноши, млади ездачи, жени и мъже.

Преди това в четвъртък ще бъде първата отборна квалификация. Петък ще се изявят отборите при мъжете и жените, а събота ще е ред на отборите при децата и юношите.

На събитието ще присъстват представители на Европейската федерация по конен спорт (EEF) в лицето на президентът й д-р Ханфрид Харинг,който е и член на международната федерация по конен спорт (FEI), президентът на холандската федерация Еу Трумейкър – член на ЕЕF и Арманиос Джорджини  – представител на EEF, член на FEI и президент на Група 1.

Тяхното присъствие отбелязва началото на менажирането на балканските първенства от EEF, под чиято егида минават този вид шампионати от догодина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име