ФЕИ с нов официален застрахователен партньор за 4 години

0
741

В партньорство, предназначено да предостави иновативни застрахователни решения за по-добра и успешна работа с конете, международната конна федерация обяви шведската застрахователна компания Агрия (Agria) за официален застрахователен партньор на ФЕИ.
Основана през 1890 г., днес Агрия е един от най-силните застрахователи на в Швеция, Норвегия, Дания, Обединеното кралство и Германия. Компанията има зад гърба си дългогодишно сътрудничество с националните федерации по конен спорт с над 15 европейски държави. Чрез партньорството си с международнaтa федерация, което ще продължи от 2024 г. до 2028 г., компанията цели да разшири услугите си в повече страни на стария континент.
Агрия е не само застаховател, а фирма коята предлага цялостни решения за хуманно отношение към конете и превантивни здравни грижи за животните. Фирмата инвестира в собствените си агенти, които са преди всичко ветеринарни експерти по конете, работи в сътрудничество с животновъдни организации и научния сектор.

Генералният секретар на ФЕИ Сабрина Ибанес и главният изпълнителен директор на Aгрия Агнес Фабрициус при подписването на споразумението в централата на ФЕИ в Лозана

„Образователните и осведомителните кампании и изследователските проекти на ФЕИ в комбинация с Agria Research Foundation, която разполага с една от най-големите бази данни за наранявания при конете в света, ни дават уникална платформа за разпространение на знания за предотвратяване на наранявания сред конната общност и влияние върху етичните стандарти сред всички видове собственици на коне.“, заявяват от застрахователния шведски гигант.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име