#КАЛЕНДАРСКОНЕ

0
625

Подготвя се календара на EzdaPress за 2024 година

Получи се голям календар с малки истории. Всяка страница от календара разказва истинска история, представя породи коне, пресъздава победи, а фотосите ехтят с тропот от копита. Снимките за новия календар на „EzdaPress “ са дело на професионалните фотографи Иван Кисьов, Ивелин Солаков, Богдан Стойко и Мехмед Азис. За снимките на страниците на БФКС дължим благодарност на специализираният сайт dressage.bg , Лилия Добрева и Лияна Панделиева.

Тази година конския календар онагледява по оригинален начин списваната единствено в сайта EzdaPress рубрика „Коне и Конски сили“. Един офроудър, един пикап и един спортен SUV позират с достойноство до вихрените коне в уникални фотосесии.

Една от страниците в календара разказва историята на Керим и Мехмед и техните коне от Чистокръвна Арабска порода. Прекрасната конюшня, която са сътворили от старо ТКЗС е в асеновградскоко село Нови Извор. Уловените кадри разкриват усърдието към все още малко познатото у нас развъждане и трениране на коне от породата тип шоу. Интервю с двамата коневъди може да видите тук

Останалите истории в снимки със сигурност ще очароват любителите на конния спорт и коневъдството. С най-новата фирма у нас за отглеждане, обучение и продажба на спортни коне, както и специализиран транспорт на коне може да се запознаете на страницата на  Primex Sport Horses

В месец юни греят младите шампиони от клуб по конен спорт „Калоян 92“, а през октомври окото ще радват възпитаниците на спортното училище „Георги Жеков“ със специалност „Конен Спорт“ във Велико Търново. В месеца с коне от Рисиста порода седи логото на най-продаваните фуражи за коне Geby. Свободни от ГМО фуражи, с постоянно премиум качество за всички категории и фази животни.

Календарът на EzdaPress  от години е галопна сцена на коята залагат утвърдени брандове за рекламно присъствие. В първия месец от новата година календариума се допълва от мощното лого на фирма ЕТ „М енд Б – Янко Митев“ . От 30 години фирмата е в помощ на стопани и ветеринари с ветеринарно медицински препарати, чрез своите складове, аптеки и клиники. С пълната си енергия в месец май подобаващо с бегови коне в календара присъства и логото на  икономическата група МONBAT  – един от водещите европейски производители на батерии. Дългогодишен партньор в изданието е световно известната българска фирма  ОПТИКС с реализация на своите продукти в над 50 държави.

Календара се очаква да излезе от печат в средата на декември месец.

*Публикуваните снимки не са в пълната си цялост и цветност и са само анонс към луксозното пълноцветно издание.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име