ID. Buzz с официална премиера в България

0
1922

Новият електрически ID. Buzz бе представен в деня на влюбените в центъра за съвременни изкуства „Топлоцентрала“ в София.

ID.Buzz е новото поколение изцяло електрически бусове в семейството на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Моделът, вдъхновен от закръгления дружелюбен дизайн на първия модел на компанията – иконичния Transporter T1 (известен още и като Вulli) беше представен официално на българската публика на 14 февруари Събитието събра поколения от верни фенове на марката, които се запознаха отблизо с новия ID. Buzz и товарния му вариант ID. Buzz Cargo. „Големите неща започват с усмивка – а днес ние имаме сериозна причина да се усмихнем и да сме щастливи, защото официално приветстваме нашата нова икона ID Buzz в България“ – заяви Изпълнителният директор на Порше България г-н Флориан Пупетер.

Супер изненада за публиката бе електронната премиера на стар хит на Васко Кръпката „Блус за VW бус“ , в нов електронен прочит на младия диджей Александър Янев (DJ Shosho).

Гостите имаха възможност да сравнят двете поколения на живо с яркозеления и артистично тунингован Т2 на Кръпката от 1979 г., който музикантът на шега нарича Росинант.

Ивайло Кирков бранд мениджър на Volkswagen Лекотоварни автомобили представи модела с думите: „Отдавна не е имало толкова ярко присъствие в автомобилния свят! Спокойно можем да кажем, че днес в този специален ден, бъдещето и миналото се срещат тук“. ID. Buzz обединява най-важните автомобилни тенденции на нашето време – просторен и маневрен като градска кола – изцяло електрически, с най-модерни системи за асистенция и инфотейнмънт, които доближават автомобила все повече до пълното автоматизирано шофиране.

Видео за ID.Buzz и ID.BUZZ Cargo виж тук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име