Готов е каталога на жребците от Чистокръвна Английска порода за 2023 г

0
2064

25 жребеца за тази година представя годишното специализирано издание на Националната асоциация по коневъдсто (НАК) за жребци-производители от Чистокръвна Английска порода (ЧАП).

 

Каталога е задължителен по силата на международното членство на България в International Stud Вook Committee – ISBС (Международен комитет на родословните книги за коне от ЧАП, който установява стандартите по които се съгласяват да работят всички родословни книги за коне от ЧАП по цял свят )

 

Изданието представя родословието на всеки кон, данни за надбягвания и печалби, статистика за внесени коне от порода у нас по държави и категории, общо регистрирани коне за последните десет години и линейната структура на жребците производители в България. Всеки стопанин с жребец/жребци участници в каталога получава по два броя от изданието и сертификат за покриване на кобили. За желаещите да поръчат каталога с доставка по куриер, информация на тел. 0888 38 13 13.  След 15 февруари, т.г. ветеринарните магазини Алфавет във Варна (бул. „Народни будители“ 3“А“, тел. 052 370 853) и Боравет (ул. „Адам Мицкевич“ 1, тел. 088 962 3788) в София ще имат налични бройки от каталога за продажба. Снимки на жребците с пълната инфармация за тях, може да изтеглите или да копирате от приложената галерия тук.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име