EQUITANA се готви да посрещне 750 изложители от 30 държави и над 1000 конe

0
1722

В дните между 7 и 13 април, т.г. изложбения център в гр. Есен, Германия ще посрещне поредното издание на Световния конен панаир. Най–голямото конно събитие в конната индустрия на Стария континент събира тази година звезди от шоуто, спорта и бизнеса с акцент най-новото в конния свят въпреки пандемията.750 изложители, 7 дни, 30 държави, над 1000 коне! Това е EQUITANA 20221 Бижуто на световното конно изложение през април ще бъде шоуто HOP TOP, което ще представи международни топ звезди в три вечери. Организаторите споделят, че седемте дни ще преминат при безупречни мерки за безопасност за всички участници. Концепцията за хигиена на изложението е създадена в съответствие с настоящите разпоредби и препоръки за Корона Вирус и предлага необходимата сигурност за всички посетители, изложители, участници и служители на центъра.

EQUITANA съчетава пазаруване, шоу зрелище и обучение на живо. Конният панаир е най-доброто, което светът на конния спорт в момента може да предложи: от олимпийски шампиони до топ спортисти, живи легенди и треньори и пионери от всички клонове на конния спорт. Има по нещо за всеки, като обединяващото мото е: любовта им към конете. Международните звезди обещават да очароват публиката през 2022 г. с уникални хореографии и вълшебни моменти с коне.

Още от 1972 г. като уж луда идея EQUITANA се превръща в световна институция и сега е събитие №1. Тази година шоуто ще се проведе по време на Великденските празници. „Предполагаме, че това ще даде възможност на повече посетители да пристигнат в Есен през делничните дни“, подчертава директорът на Equitana Кристина Юц. Като допълнителен акцент, наситените със събития дни с богата програма са последвани от вечерни гала мероприятия.

Сред специалните гости в програмата на събитието са Олимпийската шампионка по конен спорт Ингрид Климке. Тя ще демонстрира тренировъчен метод в обездката за феновете на тази най-върховна дисциплина в ексклузивна тренировъчна вечер на 11 април. Зрителите на EQUITANA ще могат да видят на живо и „Pferdeprofi“ TV-Star и експертът по езда Бернд Хакъл, който ще демонстрира уменията си на 7 април 2022 г. на големия ринг на EQUITANA.

Отделно програмата предвижда тематични дни, детска програма, здравен форум, обучения и семинари наживо, щандове за конна амуниция, хранителни добавки, козметика, ветеринарна медицина, развъдни програми, породи коне, търгове, благотворителност, конен туризъм, обучения, забавления и шоу.

Повече подробности на https://www.equitana.com/essen/de-de.html

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име