Календар с коне за 2022 година

0
2275

…Коне, гриви, копита, грижливо подбрани и подредени, така че през цялата 2022 да ви носят устрем, красота, доверие и здраве. Традиционният календар на EzdaPress вече препуска…

Изобилие от български коне и лица на български ездачи. Вертикалния похват в календара за новата година е дело на талантливата дизайнерка Галя Петрова, с невероятните кадри от обективите на петима фотографи, един художник и в съчетание с едни от най-добрите фотпопадения на FEI. В календара се разписват фотографите Иван Кисьов, Тони Тончев, Ивелин Солаков, екипът на специализфирания сайт DRESSAGE.BG, художника – каменоделец и поет Венци Петров.

Стилната страница на Януари месец от календара за 2020 изригва с отбелязващата 30 години на пазара фирма Валерий СиМ Груп. Фирмата е лидер на пазара в търговията с инструменти, голяма част от тях използвани в конюшните: колички, лопати, гребла, ръкавици, стълби, стелажи, винтоверти и още 17 000 артикула. Впечатляващо ! Впечатляваща е и визията в календара на фирма Валерий СиМ Груп.Февруари грее с конете победители в националното изложение на Дунавски коне, едно младо тежковозче и плевенска кобила, коята обра всички награди на международно изложение в Унгария през 2020 г . Българска страница, с български коне, представяща и фирмата с най-големите ветеринарномедицински складове, клиники и аптеки М енд Б – Янко Митев .Страницата на Март в предчувствие за разгръщане на конния туризъм ни представя спортен комплекс Върбака, разположен в красивата Рибарица. Конната база предлага боксове под наем, туристическа езда и пълен релакс в планинския развлекателен комплекс Върбака.

Април идва с енергията на сръбските и без ГМО фуражи GEBI и официалният им вносител за България – фирма Булмарс. Безкомпромисно качество за здрави и продуктивни животни, интензивни резултати, уникален вкус на достъпна цена. Запомнете и потърсете фуражи Gebi.Месец май в календара традиционно е запазена страница на фирма Оptix, откъдето греят най-нежните детски имена и млади състезателки – всичките с фамилия Чолакови – трето поколение ездачи.Юни месец е с авторитетната визия и с емблемата на достолепната Българската Федерация по конен спорт.

Юли представя фирма Бора Вет. Професионания екип от ветеринарни доктори на „Бора Вет“ предлага комплексна грижа за домашни и продуктивни животни, богат асортимент от висококачествени, международно признати и екологично чисти храни и фуражи, лекарствени и хигиенни средства, аксесоари, конна амуниция, дезинфектанти, инсектицидни продукти за домашна и професионална употреба.Горещата страница на Август ни среща с младата състезателка в конкур ипика Ивайла Кафеджиева и фирма Циркон. Тук вижте първото интервю на Ивайла в предаването „Конете на България“ .През септември, календара ще ви напомни, че е време за покупка на конна амуниция и екипировка. В стила на елегантната дисциплина Обездка на страницата се откроява логото на Horsepower. Магазин за коне и ездачи с възможност и за онлайн поръчки. Снимките са любезно предоставени от специализирания сайт DRESSAGE.BG , а това е единствената конна дисциплина, която си има собствен сайт, който е уникален по своята подребда и предлаганата информация.

Октомври месец е посветен на голямата състезателка и треньорка Ангелина Асенова. Вижте тук едно от многобройните интервюта с Ангелина, която има над 45 години в спорта.Ноември ще ви отведе в конна база и специализиран магазин за каубойски дрехи и аксесоари – western.bg Декември месец е сборна зимна приказка с коне обединени от топлата грижа на фирма Рихтер-Фарма уникалните по своето качество немски продукти с марката EQUIPUR. Верен партньор на ветеринари, конегледачи, ездачи и на екипа на EzdaPress, продуктите EQUIPUR ще бъдат на разположение и през новата 2022 в името на здравето и добруването на конете.

Календара е с размери 38 х 50 см, за повече подробности 0888 38 13 13, вижте и видео тук Подарък! Към всеки голям 12 – листен календар има и джобно календарче : )

Весели празници и Щастлива нова година от екипа на EzdaPress.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име