NISSAN ПРЕДСТАВЯ ИЗЦЯЛО НОВИЯ QASHQAI

0
2425
All-new Nissan Qashqai

Nissan засилва позицията си на лидер в сегмента на европейските кросоувъри с представянето на изцяло новия Qashqai от трето поколение. Над 3 милиона автомобила Qashqai са продадени от 2007 – годината, в която Nissan създаде сегмента.

В това ново поколение Nissan запазва водещите принципи, залегнали в основата на концепцията, дизайна и разработката на двете предходни поколения на Qashqai: елегантен стил, подобрено оборудване и ефективен силов агрегат в съчетание с премиум качество и изживяване зад волана, характерни за автомобили от по-високия сегмент. Благодарение на новата CMF-C платформа на Алианса – демонстрация на усъвършенствани инженерни решения, иновации и модерни технологии, новият Qashqai ще вдигне отново стандарта в сегмента на кросоувърите за удоволствие на клиентите.

Както при предшествениците му, дизайнът на новия Qashqai е създаден от екипа на Nissan Design Europe, базиран в централен Лондон, Великобритания  а инженерните решения са дело на Nissan Technical Centre Europe в Кранфийлд, Бедфордшър (Обединеното кралство).

Моделът от третото поколение е по-атлетичен, елегантен и модерен. Автомобила е с увеличено междуосие с 20 мм и внушителни 20-инчови алуминиеви джанти, въведени за първи път в Qashqai.

Като част от целта на Nissan да постигне 50% продажби на електрифицирани превозни средства в Европа до 2024 г., новият Nissan Qashqai ще бъде наличен не само с 1,3-литров бензинов двигател DiG-T, оборудван с технологията мек хибрид, но ще представлява и европейския дебют на e-POWER, иновативния и удостоен с награди силов агрегат на Nissan, който черпи технологии от новаторския електрически автомобил на компанията Nissan LEAF.

С варианти със задвижване на 2 или на 4-те колела, с 6-степенна механична трансмисия или с новата Xtronic трансмисия и с изцяло електрическо задвижване от мотора благодарение на e-POWER, опциите за силов агрегат на изцяло новия Qashqai отговарят на нуждите на всеки клиент, като удоволствието от шофирането е в основата на всяка от конфигурациите.

Видео:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име