Ще има ли конeн спорт в България в условия на спазване на противоепидемичните мерки?

0
2765

Въпрос вълнуващ стотици, хиляди собственици на коне, треньори, състезатели, коневъди. Отговор очаквайте утре в 21:00 ч по Агро ТВ, когато водещата Екатерина Дончева ще пита в предаването „Конете на България“ при какви условия могат да се провеждат конни състезания в условия на COVID -19. В третият си епизод единственото засега у нас специализирано предаване посветено на конете, връхлита с наниз от теми.

Ще се даде ли „старт“ на класическите и хиподрумни конни дисциплини? Отговор в анкета с треньори и ездачи в най-голямата столична база „Хан Аспарух“, а сетне и в официално интервю с вицепрезидента на БФКС – д-р Крум Рашков.

Как се отразиха извънредните мерки и спортното „затишие“ на магазините за конна амуниция? Разговор с Анна Ангелова, продавач консултант в магазин „ Хорспауър“ .

Минало, настояще и бъдеще и при хиподрумните дисциплини с репортаж от Балчик (архив/ноември 2019) и прогноза ще има ли гонки през втората половина на 2020, по примера на класическите дисциплини?

За току-що обуздания, дунавски кон Гръм, за младите влюбени Христо и Габи и тяхната поотложена венчавка. Една история напоена с любов, страст, усмивки, надежда и настроение от възпитаниците на прабългарската школа за оцеляване Бага- Тур!

За хомеопатията при конете – своята успешна многогодишна практика, споделя опитния ветеринар Гергана Ангелова.

В предаването още: на пазара излезе от печат уникален колекционерския албум с коне, роден от обектива на световноизвестния български фотограф Димитър Христов. Кои са светците воини в Православието и защо се изографисват на коне?

Предаването накрая пришпорва с анонс на предстоящите теми в брой 4, което ще се излъчи на 27 май.

Повторенията на „Конете на България“ – четвъртък от 12:00 ч., неделя от 22:00 ч. по Агро ТВ, както и по всяко време в сайта на фермерската телевизия и сайта на EzdaPress.

Е-mail за връзка с екипа на предаването: konetebg@ezdapress.com и тел. 0888 38 13 13

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име