VENTRAL – трисезонното яке с нагряване, подходящо за езда!

0
2682

Изборът на подходящо облекло за езда може да бъде голямо предизвикателство, в дните когато температурите са колебливи, със студени сутрини, високи дневни амплитуди и последващи хладни следобедни часове. Със сигурност не е удобно да носите няколко ката дрехи, които да сменяте постоянно, затова производителят Chameleon Hunting създаде якето Ventral, подходящо, както за тези дни, така и за трите сезона – пролет, есен и зима.

Ventral е яке от ново поколение, което благодарение на иновативната си система за нагряване, позволява регулиране на температурата на тялото в зависимост от атмосферните условия.

Изработено от висококачествени материали и вата THERMOLITE®, якето е подходящо за носене през пролетта и есента, а за по-студените дни, системата за нагряване ще ви осигури допълнителна топлина. Поради своята лекота, якето е подходящо за носене под друго яке в зимните студени дни, замествайки няколко допълнителни слоя дрехи.

Системата за нагряване се състои от три панела – два на гърдите и един в областта на гърба. Те са с три степени на нагряване и излъчват топлина по цялото тяло. Чрез бутон в долната част на якето можете да изберете дали системата да нагрее на 40°С, 45°С или 55°С. Градусите се индикират съответно със зелен, син или червен цвят.

Системата работи със зареждаща се външна батерия с USB изход. Производителят Chameleon Hunting предлага якето с външна батерия от 10 000 mAh, с която увеличава работата на нагревателните панели до 9 часа. Батерията има и още един USB изход, който едновременно, докато якето работи, може да зарежда и телефон.

Якето Ventral разполага с четири джоба – два в долната част, един на гърдите и един вътрешен джоб за батерията. При пране в перална машина е необходимо да премахнете батерията и да следвате инструкциите посочени на етикета на дрехата.

Ventral можете да закупите от сайта на производителя www.chameleonhunting.com, телефон за контакт 0892791299, с безплатна доставка, наложен платеж и възможност за преглед, на изплащане без оскъпяване с TBI Credit, както и от следните магазини:

  •  “Сафари” гр. София, ул. “Цар Самуил” 62
  • Оръжеен магазин “Krez Armory” гр. Пазарджик, ул. “Христо Касапвелев” 1

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име