Наш човек – коняр ще бъде ментор в петия сезон на „Фермата“

0
4102

Това е добре познатият ерудит – собственик на конната база в село Боснек и председател на конен клуб „Тарсас“ – Росен Николаев.

Известният в нашите среди фермер, който отглежда стадо с Чистокръвни Английски коне, ще напътства участниците в риалити предаването, как да изградят стопанствата си сами, като отглеждат зеленчуци и се грижат за животните. Както обикновено, всяка седмица Никлаев и другият наставник във „Фермата“ – Марин Петров ще дават и специалните задачи на играчите, а в края на всяка мисия ще проверяват и оценяват труда им. Това пише в подробна статия dnes.bg, като разкрива и част от сценария на култовия телевизионен формат, който за пети път ще се излъчва по BTV, този път под мотото „Нов свят“. Зрителите ще видят новостите още със старта на предаването на 6 септември в ефира. Две групи участници ще влязат в две отделни ферми, като фокусът тази година ще бъде поставен върху социалното разделение в обществото ни.
Всяка от двете ферми ще има свой наставник, който ще се стреми да предаде ценностите трудолюбие и уважение към земята и традициите.
„Модерната ферма на 21-и век изисква същото, което е изисквала и фермата на 18-и век – работа от сутрин до вечер. Ако участниците са разглезени, няма да им е никак лесно. За да имат достатъчно храна и удобства, ще трябва да се потрудят. Кравата не се интересува кой я дои, просто някой трябва да го направи“, споделя преди началото на шоуто Росен.

Прочети още на: www.dnes.bg

снимка: btv

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име