Открива се TRUCK EXPO 2019

0
1232

За пръв път товарни автомобили, задвижвани с електричество и метан ще представи най-голямото събитие в сектора на тежката автомобилна индустрия, което ще се проведе от 6 до 8 юни на летища „Лесново“ .

Нови еко технологии за дизеловите двигатели, конструктивно подобрени кабини за по-добра видимост, пълна комбинация от системи за активна и пасивна безопасност, съгласно предстоящите нови европейски изисквания, българска иновация за контрол на налягането на гумите. Това ще се са само част от новостите, с които TRUCK EXPO 2019 ще посрещне професионалистите в бранша.

Събитието се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните представители в България (ААП), която представлява 95% от утвърдените марки производители на леки автомобили, товарни автомобили, автобуси и мотоциклети.

Третото издание на TRUCK EXPO  ще представи 48 изложители, над 100 световни бранда, 150 експоната от всички класове товарни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства, както и 20 премиери, всичко това ще се разгърне на площ  от 10 000 кв. м.

DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDESBENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS, YUTONG, MAHINDRA ще демонстрират технологични подобрения на двигателите, производителността, емисиите, интериора и външния вид на камионите.

По традиция на „Лесново“ участват и водещите производители на ремаркета и полуремаркета, контейнери, хладилни агрегати като Legras, MAX Trailer, Zaslaw и Carrier Transicold, фирми за сервизно оборудване, резервни части, оборудване и екипировка, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Тази година TRUCK EXPO ще е различно, не само защото ще е по-голямо от преди, но и защото организаторът – ААП поставя акцент върху потребителското изживяване – с традиционния тест драйв на най-новите модели. За първи път ще има TRUCK TUNING SHOW за уникални тунинговани влекачи, а един от посетителите ще има шанса да спечели два самолетни билета и нощувка за Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в SLOVAKIA RING през юли.

Официалното откриване на TRUCK EXPO 2019 е на 6 юни 2019 г. от 11:00 часа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име